راهنمای ارسال مقاله ها چاپ

گام اول
  ا- ثبت نام برای بار اول: در صورتیکه تا الان در سایت ثبت نام نکرده اید. ابتدا بایستی از طریق منوی کاربری من و لینک (ثبت نام / Registration- کلیک کنید) و یا لینک ثبت نام در صفحه ی اصلی اقدام به ثبت مشخصات خود و دریافت نام کاربری و کلمه ی عبور نمایید.

ثبت نام / Registration

ثبت نم / Registration

2- ورود با نام کاربری و کلمه ی عبور برای مراجعات بعدی: بعد از ثبت نام می توانید با ورود به سایت از طریق نام کاربری و کلمه ی عبور اقدام به مدیریت مقالات و شرکت در کنفرانس و ... نمایید.

گام دوم
* ارسال مقاله: پس از ورود با نام کاربری و کلمه ی عبور از طریق منوی کاربری من و لینک (ارسال مقاله / Paper Submission-کلیک کنید) و یا لینک ارسال مقاله در صفحه ی اصلی اقدام به ارسال مقاله نمایید.

ارسال مقاله / Paper Submission
ارسال مقاله / Paper Submission

* مشاهده ی وضعیت داوری مقالات: برای مشاهده ی وضعیت مقالات خود از طریق منوی کاربری من و لینک (مقاله های من - کلیک کنید) وضعیت مقالات خود را پیگیری نمایید.

مقاله های من

گام سوم
* پرداخت های لازم :
1- پرداخت هزینه برای مقالات داوری و تایید شده: پس داوری مقاله ها ، آن دسته از مقاله هایی که مورد تایید داوری قرار گرفته اند، برای دریافت گواهی ارائه مقاله و همچنین حضور در کنفرانس لازم است هزینه ی تعریف شده برای مقاله را از طریق منوی کاربری من و لینک (پرداخت آنلاین مقاله ها - کلیک کنید) بپردازند.
پرداخت آنلاین مقاله ها

2- پرداخت هزینه برای شرکت در کنفرانس: آن دسته از کاربرانی که مقاله ای در همایش ارسال نکرده ولی تمایل به حضور در کنفرانس دارند. لازم است از طریق منوی کاربری من و لینک (شرکت در همایش - کلیک کنید) یا لینک شرکت در کنفرانس در صفحه ی اصلی هزینه ی مربوطه را بپردازند.
شرکت در همایش
شرکت در همایش

* برای آگاهی از هزینه شرکت در کنفرانس به لینک (هزینه ی شرکت در کنفرانس / Payment - کلیک کنید) مراجعه نمایید.

دبیرخانه/proceedings

آدرس دبیرخانه: